Виртуален хакатон ще търси идеи и решения за устойчив туризъм след кризата от COVID-19

Виртуален хакатон ще търси идеи и решения за устойчив туризъм след кризата от COVID-19

Русенска търговско-индустриална камара кани всички заинтересовани да се включат в CAST – Виртуален хакатон за решения за устойчив туризъм след COVID 19>, който ще се проведе електронно в периода 1-3 юли 2020 г. Участието е безплатно, и изисква електронна регистрация до 29 юни.

Основна цел на събитието е да създаде рамка за предоставяне на иновативни решения на предизвикателствата, свързани с туристическия сектор, което ще се реализира чрез две предизвикателства:

  • Предизвикателство 1: Непрекъснатост на бизнеса в туристическия сектор – нови идеи за продукти и услуги, които да позволят успешното и ефективно функциониране на туристическия сектор в условията на световна пандемия и върлуващия все още COVID-19
  • Предизвикателство 2: Нови устойчиви бизнес модели – преосмисляне на текущите бизнес модели и идентифициране на нови идеи, доставяне и улавяне на стойност, свързана с туризма.

Събитието ще се проведе на английски език и ще даде възможност на участващите екипи да разработят или доразвивят вече съществуща идея под ръководството на високо квалифицирани ментори. Най-добрите идеи ще се борят за награда под формата на безплатни консултански бизнес услуги, безплатен достъп до инкубационна програма и участие в международния конгрес на EBN (Европейската мрежа на бизнес иновационните центрове, чиито партньор е и РТИК) през 2021.

Повече подробности, заедно с програмата на събитието и форма за регистрация, ще откриете на адрес: https://castnetwork.eu/events/Qbd4NJ8wiQHjcxm6WqMN

За въпроси относно събитието, можете да пишете на: projects@rcci.bg – до Десислава Димитрова.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност