Русенската търговско-индустриална камара получи престижната награда Хермес от БТПП

Русенската търговско-индустриална камара получи престижната награда „Хермес“ от БТПП

С голяма гордост съобщаваме, че Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) беше удостоена с престижната статуетка „Хермес“ от Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Това изключително отличие ни бе връчено лично от председателя на УС на БТПП, г-н Цветан Симеонов, на нашия изпълнителен директор, г-н Милен Добрев. Признанието бе присъдено за нашия принос при постигане на задачите и целите на БТПП, а също така и по повод 130-годишнината от учредяването на Русенската търговско-индустриална камара.

Русенската търговско-индустриална камара получи престижната награда Хермес от БТПП

Статуетката „Хермес“ е израз на признанието за нашия дългогодишен ангажимент и принос към развитието на бизнес общността и на създаването на благоприятна среда за нашите членове. Тя е символ на усилията, които влагаме за подкрепа на членовете ни и за подпомагане на икономическото развитие на региона.

В РТИК вярваме, че подкрепата на бизнеса и промишлеността е от съществено значение за постигане на устойчив икономически растеж. Именно заради това сме посветени на нашата мисия да подкрепяме, съветваме и обслужваме нашите членове, като работим ръка за ръка с тях за постигане на техните цели и амбиции.

Благодарим на БТПП за това високо признание на нашата работа. Приемаме това отличие като потвърждение на значимостта на нашите усилия и като стимул за нашата бъдеща работа. В бъдеще ще продължаваме да работим упорито, за да подкрепим и развием икономиката на региона.

С удовлетворение ще поставим статуетката „Хермес“ на видно място в нашия офис, като напомняне за нашата посветеност и дългогодишни усилия.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност