Светли празници и успешна нова година от РТИК

Коледни пожелания от РТИК

Драги членове, партньори и приятели,

С настъпването на празничния сезон, ние от Русенската търговско-индустриална камара искаме да споделим нашите искрени пожелания за радостни и благоденствени празници. Изпращаме 2023 година, която въпреки предизвикателствата, беше изпълнена с множество успехи и вълнуващи моменти на растеж и развитие.

През тази година бяхме свидетели на значими постижения за нашата общност, благодарение на вашата неизменна подкрепа и усърдна работа. Вашето доверие и ангажираност помогнаха за укрепването на нашата мисия да подпомагаме бизнеса и индустрията в региона.

С настъпването на 2024 година, ние се надяваме да продължим да изграждаме нашата силна общност, да разширяваме възможностите и да постигаме нови успехи заедно. Нека новата година донесе още по-големи постижения, здраве и щастие за всеки от вас и вашите семейства.

Благодарим ви за вашата лоялност и ангажимент към Русенската търговско-индустриална камара. Вашето участие прави нашата общност по-силна и процъфтяваща.

Нека заедно посрещнем Новата година с надежда и оптимизъм!

С най-искрени пожелания за светли празници и успешна нова година,
Екипът на РТИК

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност