Четвъртият бюлетин на проект We Get: Успешна финална среща в Торино, Италия и отдаване на почит към Международния ден на жената

WE GET – Womens entrepreneurship Discovering new perspectives

Имаме удоволствието да Ви информираме за четвъртия бюлетин по проект We Get (Women Entrepreneurs Generating Enhanced Training, номер на проекта 2020-1-NL01-KA204-064559), който разказва за успешната финална среща на партньорите в Торино, Италия.

На 8 и 9 март партньорите по проекта посетиха Торино, където бяха посрещнати от Istituto Dei Sordi в красива стара сграда, която служи като училище за глухи. Срещата продължи два дни, като бяха обсъдени всички аспекти на проекта, включително устойчивостта му и завърши с традиционна вечеря в местен ресторант.

Важността на партньорството в проекта We Get не може да бъде подценена. Силните и последователни взаимоотношения между партньорите позволиха свободно обсъждане на идеи и предложения, което допринесе за успешното планиране, разработване и завършване на проекта от начало до край.

Партньорите в проекта също включиха и празнуването на Международния ден на жената, като акцентът беше поставен на равенство и еманципация. Този ден се използва за отдаване на почит на постиженията на жените и за разглеждане на начините, по които можем да допринесем за равенството между половете.

По време на срещата партньорите разгледаха и обсъдиха уебинарите и вдъхновяващите видеа, създадени в рамките на проекта. Те покриват теми като мотивация, креативност и страст, а вдъхновяващите видеа представят жени предприемачи от цяла Европа, които са участвали в We Get и сега имат успешни бизнеси.

IO4 също продължава с темата от IO3, която показва голямото търсене на повече финансиране за жените предприемачи в цяла Европа. В резултат на това беше разработена петиция, която вече е подписана от над 100 души и ще бъде достъпна на множителни събития, за да се съберат още подписи и да бъде показана на местните избрани представители.

Радваме се да споделим успехите на проекта We Get и да Ви предложим да се запознаете с подробности и постиженията в четвъртия бюлетин, който вече е на разположение за сваляне и преглед. Моля, кликнете по-долу, за да свалите брошурата на проекта We Get.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност