Your opinion matters Take part in the Eurochambres Economic Survey 2025
|

Вашето мнение е важно: Участвайте в Eurochambres Economic Survey 2025

Русенската Търговско-Индустриална Камара има удоволствието да покани всички членове и бизнес партньори да участват в анкетното проучване Eurochambres Economic Survey 2025 (EES2025). Това е 32-то поредно издание на едно от най-значимите икономически проучвания в Европа, организирано от Eurochambres – Асоциацията на европейските търговско-промишлени палати.

Какво е Eurochambres?

Eurochambres е организация, която обединява търговско-промишлени палати от цяла Европа, представлявайки интересите на над 20 милиона предприятия, предимно малки и средни, в 43 държави. Всяка година Eurochambres провежда икономическо проучване, което цели да даде картина на бизнес климата и очакванията на европейските предприемачи за следващата година.

Цел и значимост на проучването EES2025

Проучването Eurochambres Economic Survey 2025 е насочено към събиране на мненията на европейския бизнес относно техните очаквания за ключови бизнес индикатори, включително вътрешни продажби, износ, заетост, инвестиции и бизнес доверие. Резултатите от това проучване са основен източник на информация за политиците в Европейския съюз, предоставяйки им възможност да разберат настроенията и предизвикателствата пред бизнеса.

Миналогодишният доклад, Eurochambres Economic Survey 2024, който можете да намерите тук, показа, че предприемачите в Европа са изключително предпазливи по отношение на икономическите перспективи, основно заради несигурната геополитическа обстановка и последствията от пандемията.

Ползи от участието в анкетата

Участието в EES2025 е не само възможност за бизнеса да бъде чут на европейско ниво, но и шанс за всяка компания да оцени своите позиции и да се ориентира в динамично променящата се икономическа среда. Резултатите от проучването са анонимни и ще помогнат за формулирането на политики, които да подпомогнат икономическото развитие както на регионално, така и на национално ниво.

Вашето мнение е важно! Отделете време, за да попълните анкетата, като използвате бутона по-долу. Крайният срок за попълване е 20 септември 2024 г.

Русенската Търговско-Индустриална Камара насърчава всички членове и бизнес партньори да се включат активно в EES2025. Вашето участие ще допринесе за по-добро разбиране на икономическите предизвикателства и ще помогне за формирането на ефективни политики на национално и европейско ниво. Нека заедно работим за по-добро бъдеще на българския и европейския бизнес!

Подобни статии

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност