IMG 7559 min
|

6 български иновативни компании взеха участие в Инвестиционен форум в Кипър

Foodobox, SekMed, e-Vanco, CARS BY MODERN CLASSICS, Hot Farm и Cardinal Bites са българските иновативни стартъпи, които се включиха в IV-тия Международен инвестиционен форум по проект „Gazelle – Стимулиране развитието на иновативни МСП с висок потенциал”. Компаниите, които бяха част от българската делегация, организирана от Русенска търговско-индустриална камара, имаха възможността да представят своите иновативни бизнеси и проекти по време на питчинг сесията и нетуоркинг панела. Събитието се проведе в ASBIS HI TECH CLUSTER, гр. Лимасол (Кипър) на 19.10.2022г. и в него участваха стартъпи, бизнес ангели и инвеститори от България, Кипър и Гърция.  Освен в Инвестиционния форум, българската делегация имаше възможността да се включи и в две паралелни събития – Cyprus Tech Ecosystem Map Launch, организирано от TechIsland и големия технологичен и предприемачески форум Reflect Festival.

Проект „Gazelle- Стимулиране развитието на иновативни МСП с висок потенциал” е финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V-B Балкани – Средиземно море 2014-2020.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност