Бизнес срещи с баварски фирми

Hyatt Regency Sofia Vasil Levski Square,Sofia,Bulgaria

Русенската търговско-индустриална камара представя това събитие, организирано от Германо-Българска индустриално-търговска камара и Баварското дружество за международно сътрудничество (Bayern International). Целта на бизнес срещите е да се даде възможност за двустранни разговори и осъществяване на контакти между български и баварски фирми от браншовете "Информационни и комуникационни технологии", "Машиностроене" и "Енергийна ефективност и енергоснабдяване".

Безплатно

Балкански Винен Фестивал 2023

Национален дворец на културата - НДК бул. „България“,София,София,Bulgaria

Отправяме покана за посещение на 12-ти Балкански винен фестивал, който ще се проведе в периода 22 – 24 юни 2023 г. в София, пред Националния дворец на културата. По време на събитието ще бъдат представени над 100 изби в 50 шатри. Ще има възможност да се запознаете с разнообразие от вина от Албания, Армения, България,...

17лв.

Уебинар: Обществена ангажираност с ключови базови технологии

Русенска търговско-индустриална камара има удоволствието да представи уебинара на проекта SocKETs - Обществена ангажираност с ключови базови технологии. Събитието цели да представи наученото от различни казуси, в които гражданите са участвали активно в създаването на иновации и технологични решения.

Безплатно

Безплатен обучителен семинар „Безопасни и здравословни условия на труд”

Русенска търговско-индустриална камара бул. "Цар Фердинанд" 3A,Русе,Русе,Bulgaria

Русенска търговско-индустриална камара с голямо удоволствие ви кани на еднодневен обучителен семинар на тема „Безопасни и здравословни условия на труд”, организиран в отговор на постоянния интерес и многобройните заявки за участие в такива обучения.

Безплатно

БТПП организира срещи с корейски компании – 28 Юни 2023 г.

Българска търговско-промишлена палата ул. „Искър“ 9,София,София,Bulgaria

Русенската търговско-индустриална камара е радостна да Ви информира за предстоящи бизнес срещи с корейски компании, организирани от Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Събитието ще се проведе на 28 юни 2023 г., от 10:00 до 17:00 ч. Участващите корейски компании са активни в разнообразни сектори, включително: Подробности и пълен списък на участващите компании могат да бъдат намерени...

Безплатно

Съвместна среща с представители на Южноафриканската асоциация на зърнопроизводителите (SAGRA)

Българска търговско-промишлена палата ул. „Искър“ 9,София,София,Bulgaria

С удоволствие ви информираме за предстоящата съвместна среща с представители на Южноафриканската асоциация на зърнопроизводителите (SAGRA) на 26 юли 2023г. от 14.30 ч. в сградата на Българска търговско-промишлена палата (БТПП), София, ул. Искър 9, ет.6.

Безплатно

Istanbul Fashion Show 2023 – изложение за мода, готово облекло, обувки и аксесоари

Изложбен Център - IFM (Istanbul Fuar Merkezi) Yeşilköy Istanbul, Fuar Merkezi, Bakırköy,İstanbul,Turkey

Target Expo, в сътрудничество с ИАИО (Истанбулската Асоциация на Износителите на Облекла), организира Istanbul Fashion Show 2023 - международното изложение за Мода, Готови Облекла, Обувки и Аксесоари. Събитието ще се проведе в Изложбен Център - IFM (Istanbul Fuar Merkezi) в Истанбул, Турция, от 9 до 11 август 2023 г.

€60

Бизнес форум по Инициативата „Три морета“ – 7 септември 2023 г., Букурещ

Cotroceni Palace Boulevard Geniului 1-3,Bucharest,Romania

Русенската търговско-индустриална камара в партньорство с Българската търговско-промишлена палата имат удоволствието да Ви представят бизнес форума на тема "Три морета". Инициативата „Три морета“ е ключова платформа, създадена с цел подобряване на свързаността между 12 страни-членки на ЕС, разположени между трите символични морета - Балтийско, Адриатическо и Черно.

Бизнес форум с компании от Египет – 20.09.2023г.

Българска търговско-промишлена палата ул. „Искър“ 9,София,София,Bulgaria

Информираме ви, че на 20.09.2023г. Българската търговско-промишлена палата съвместно с Посолството на Египет в София организират бизнес форум с компании от Египет. Събитието ще се състои от 14.00ч. в БТПП, ет.1, зала А. То ще постави фокус върху сектор енергетика и възможностите за инвестиции в двете страни. От египетска страна се предвижда участие на компании...

Конференция „Подкрепа за иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране“

Хотел "Дунав Плаза" пл. „Свобода“,Русе,Русе,Bulgaria

Русенска търговско-индустриална камара, в партньорство с Областен информационен център – Русе, има удоволствието да Ви покани на конференцията „Иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране“, която ще се проведе на 28 септември 2023 г. в Хотел Дунав Плаза, гр. Русе. Събитието е ориентирано към бизнес лидери, мениджъри и специалисти, които искат да разберат повече за актуалните възможности за финансиране и подкрепа на иновационни проекти и бързорастящи предприятия.

Безплатно

Европейска нощ на учените Русе 2023| SEARCH

И тази година РТИК има удоволствието да е регионален организатор на Европейска нощ на учените в Русе! Очаква ви една богата, разнообразна, забавна, но и образователна програма. По традиция в нея сме включили полезни лекции, вълнуващи експерименти, изложби и научни игри. Тази година Европейска нощ на учените ще се проведе на 29.09.2023, а основна тема...

Информационно събитие за бизнеса „Дуалното обучение: Успешен път от образованието към пазара на труда“

Хотел "Космополитан" ул. „Добри Немиров“ 1,Русе,Bulgaria

Организирано от Министерството на образованието и науката и с подкрепата на Русенската търговско-индустриална камара, информационното събитие на 10 октомври в град Русе е ключово мероприятие, което ще бъде открито от г-жа Мариета Георгиева, заместник-министър на образованието и науката. Събитието предлага уникална възможност за бизнес лидерите и работодателите в региона да се запознаят с дуалната система на обучение — модел за ранно формиране на кадри, подготвени за работния пазар.

Безплатно