Покана за участие в XI-та Международна среща по туризъм, Пловдив, 2019

Покана за участие в XI-та Международна среща по туризъм, Пловдив, 2019

Община Пловдив е домакин на XI-та Международна среща по туризъм с фокус „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“.

Община Пловдив има удоволствието да покани всички заинтересовани лица и организации да участват в XI-та Международна среща по туризъм, която ще се проведе от 13-ти до 16-ти ноември 2019г. в античния, но жив и динамично развиващ се град Пловдив. През последните 10 години, Пловдив се утвърждава като устойчива дестинация на национално и международно ниво с многопластово културно и историческо наследство от античността до наши дни.

Тази година, фокусът на XI-та Международна среща по туризъм ще бъде „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“. Един от основните акценти ще бъде представянето на Римското мозаечно наследство на древният Филипополис, който е станал причината градът да бъде включен в списъка на ЮНЕСКО за градове със значима култура и природа. Кметът на община Пловдив, инж. Иван Тотев приветства всички желаещи да участват в XI-та Международна среща по туризъм, 2019.

За повече информация и регистрация, моля посетете www.imt.visitplovdiv.com или пишете на: imt@plovdiv.bg, лице за контакт: Величка Чаракчиева

Приложен пълния текст на поканата за участие, както и програма на Международната среща по туризъм.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност