RCCI hosts the first meeting of the Regio.Digi.Hub project

РТИК бе домакин на първата среща по проект Regio.Digi.Hub

На 25 януари 2022 г. консорциумът REGIO.DIGI.HUB организира първата си среща онлайн и постигна съгласие началната среща да се проведе в Русе на 23/24 март 2022 г.

Консорциумът обединява 8 европейски организации: Агенция за регионално развитие на Североизточна България (Румъния) – водещ партньор, Politeknika Ikastegia Txorierri (Испания), „Будаков филмс“ ЕООД (България), IDEC (Гърция), Агенция за регионално развитие Backadoo Novi Sad (Сърбия), BSC, Poslovno Podporni Center (Словения), Русенска търговско-индустриална камара (България), Atlantis Engineering AE (Гърция).
По време на тази среща партньорите обсъдиха резултатите, които ще бъдат разработени в съответствие с целите на проекта, координацията като цяло и въпроси, свързани с управлението. Презентациите на резултатите от проекта информираха всички партньори за техните задължения при изпълнението на проекта.

Партньорите постигнаха съгласие и насрочиха следващата транснационална среща, която ще се проведе през есента в Пирея, Гърция.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност