|

Siemens Xcelerator: Нова цифрова платформа за ускоряване на бизнес трансформацията

Siemens Xcelerator

Siemens Xcelerator е отворена цифрова платформа, стартирана в средата на 2022 г. от Siemens, компания, която има за цел да ускори цифровата трансформация за бизнеса и икономиките. Акселераторът насърчава устойчиви решения и предлага нови възможности за споделяне и внедряване на иновации и цифрови решения.

Платформата е създадена, за да се справи с предизвикателствата на цифровата трансформация и да улесни взаимодействието, да насърчи иновациите и да създаде стойност за всички страни, включително клиенти, експерти, партньори и разработчици. Siemens Xcelerator предоставя достъп до хардуер, софтуер и услуги, поддържащи IoT, и разчита на сътрудничество, откритост и простота за насърчаване на дигиталната трансформация.

Ето петте най-важни неща, които трябва да знаете за Siemens Xcelerator:

 • Ангажимент за сътрудничество и откритост.
  Siemens Xcelerator се ангажира да направи цялото си цифрово портфолио модулно, свързано с облак и оперативно съвместимо. Платформата работи със стандартни API, така че може да се комбинира с всякакви други приложения. Всички играчи в индустрията, големи или малки, могат да се присъединят към екосистемата на Siemens Xcelerator и да споделят единна визия за съвместно стимулиране на иновациите.
 • Безпроблемна интеграция.
  Siemens Xcelerator предлага подбран, оперативно съвместим и модулен софтуер и IoT хардуер, всички налични като услуга. Някои от предложенията са от Siemens, а други са от сертифицирани партньори и доставчици, работещи безпроблемно с решенията на Siemens.
 • Разрастваща се екосистема.
  Партньорската мрежа на Siemens Xcelerator включва глобални гиганти като Accenture, Amazon Web Services, Microsoft и SAP, както и малки компании и стартиращи компании с интелигентни идеи и решения.
 • Всички печелят.
  Siemens Xcelerator създава стойност за всички чрез стимулиране на технологични иновации, които са от полза за обществото. Партньорите могат да развиват своя бизнес като част от платформата, споделяйки своите цифрови предложения и портфолио. Клиентите могат да намерят това, от което се нуждаят, да започнат с малко и да развият бизнеса си за кратко време, като гарантират бърза възвръщаемост на инвестицията.
 • Siemens Xcelerator е решителна стъпка към индустриалната метавселена.
  Някои го описват като следващото ниво на интернет – виртуален свят, който е винаги включен; свят, в който хората могат да се срещат, работят, играят и пазаруват.

Siemens Xcelerator осигурява ускорителя, от който днешните играчи в индустрията се нуждаят в един бързо променящ се свят. Акселераторът разгражда силозите, позволява нови синергии за справяне със сложни предизвикателства и създава мрежа от партньори, които виждат истинска стойност в отворени, споделени модели. Платформата е решителна стъпка към индустриалната метавселена и несъмнено ще помогне на бизнеси от всякакъв размер и индустрии да се трансформират и растат.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност