|

ВИТТЕ Аутомотив България продължава да работи и запазва всички свои служители

Най-големият работодател в Русе запазва изцяло своя персонал, въпреки трудностите в извънредната ситуация.

Поради сложната глобална ситуация в Европа и Америка, много от клиентите на компанията – производители на автомобили, спират производството си, което довежда до намаляване поръчките за ВИТТЕ Аутомотив България. Компанията е принудена да забави темпото и да спре производството за 2 седмици.

Компанията прави всичко възможно да запази капацитета си и възползвайки се от мерките на правителството ще запази персонала и капацитета, за да може да продължи темпото на развитие след отшумяване на кризата и възстановяване на пазарите през следващите седмици и месеци.

Работният процес за производствените екипи е организиран така, че да се подсигури максимално време за социална изолация, което включва за различните екипи различни времеви периоди.

Възстановяването на нормалния ритъм на компанията зависи от продължителността на извънредното положение. Компанията ще възобнови работата си поетапно в седмица 15 и 16.

WITTE Automotive Bulgaria continues to operate and retains all its employees

Част от обръщението на д-р Христов (Управител на компанията) към служителите:

„Изплащане на заплати, бонуси и ваучери за м. март и следващите месеци на годината. Първо искам да ви уверя, че първа грижа на ръководството на компанията е да осигури заплатите на своите служители в пълния им размер и на време, тъй като това е изключително важно за вашата сигурност и на вашите семейства.

Бих искал да ви гарантирам с пълната си отговорност на ваш ръководител и ваш колега, че осигуряването стабилността на компанията и вашата сигурност и безопасност е наша първа грижа. Бъдете сигурни, че вашата работа и заплати са гарантирани. Нямаме никакви намерения да съкращаваме персонал, а точно обратното – да ви запазим. Вие сте висококвалифицирани, отговорни и лоялни служители, с които постигнахме успеха на компанията досега.

„ВИТТЕ Аутомотив – Ключови концепции за автомобилния свят!“

Всички добре познати марки автомобили включват продукти на „ВИТТЕ“. С иновативни решения и технологично ноу-хау „ВИТТЕ“ от много десетилетия е търсен партньор за своите автомобилни клиенти от цял свят. За тях са разработени и произведени множество заключващи и оперативни системи, както и панти, устройства за седалки и камерни модули от „ВИТТЕ“.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност