Възможности за участие на български фирми в търговете за възстановяване на Украйна приоритетни направления и информация за участие

Възможности за участие на български фирми в търговете за възстановяване на Украйна: приоритетни направления и информация за участие

Уважаеми членове и партньори на Русенската търговско-индустриална камара,

Съобщаваме Ви за важна среща между представители на Българската търговско-промишлена палата, Българо-украинската индустриална камара, министър на икономиката и индустрията г-н Никола Стоянов и министър на електронното управление г-н Георги Тодоров. Темата на срещата беше обсъждане на възможностите за участие на български фирми в процеса на възстановяване на Украйна.

Предлагаме Ви възможността да участвате в търговете за възстановяването на Украйна в четири приоритетни направления:

  1. Социални сектори
  2. Производствени сектори
  3. Инфраструктурни сектори
  4. Области с взаимосвързан обхват

Моля, изразете своя интерес, като изпратите заявка за участие до 11 май 2023 г. (четвъртък) до 14:00 ч. Събраната информация ще бъде използвана за подготовката на участието на министъра на финансите г-жа Росица Велкова на заседание на Съвет по икономически и финансови въпроси (ECOFIN).

Прилагаме доклад, презентация и форма за попълване на информация за компании. Ако желаете да попълните формата за информация за компании, моля, кликнете тук.

В случай, че имате допълнителни въпроси или нужда от уточнения, моля не се колебайте да пишете на e-mail: interdpt@bcci.bg.

Нека заедно да допринесем за възстановяването на Украйна и да развием нашите бизнес връзки.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност