|

Ден на отворени врати във ВИТТЕ Аутомотив България

Покана1

Компанията ще представи проекта за новото разширение

На 17.06.2023 (събота), от 10:00 до 13:00 часа, заводът на ВИТТЕ Аутомотив България ще бъде с отворени врати. Място на събитието: Русе, ул. „Индустриален парк“ 19.

Заради пандемичната ситуация, компанията не е отваряла вратите си от месец май 2019 г., когато бе представено първото разширение на завода. Четири години по-късно, въпреки икономическата ситуация,  ВИТТЕ Аутомотив продължава да затвърждава позиции, да расте и да предоставя възможности за работа.

Акцент на събитието ще бъде представяне на проекта за новото разширение – какво е предвидено, какви нови продукти ще се произвеждат и за кои световноизвестни марки; ще бъде презентирано и плануваното цялостно интериорно решение за компанията.

Гостите на събитието ще бъдат поканени на подробна обиколка в производствените, офисни и логистични части за завода. Ще се запознаят с частите, които компанията произвежда, ще имат възможност да ги разгледат отблизо, да се опитат да ги сглобят, като същевременно ще разберат и тяхното приложение в автомобила, както и за коя марка са. Ще бъдат показани и новите роботи за оптимизиране на работните процеси в компанията.

Поканата е насочена както към всички заинтересовани за работа лица, така и към семействата и приятелите на всички служители. След отваряне на разширенитето в средата на 2024 ще са нужни още 300 нови специалисти и оператори.

Witte Extension v1 16 Cam01

„ВИТТЕ Аутомотив“ – Ключови концепции за автомобилния свят!
„ВИТТЕ Аутомотив България“ ЕООД
7009 Русе, местност Слатина
ул. Индустриален парк №19
www.witte-automotive.bg
Лице за контакт: Адриана Михайлова
Телефон: 082 816 616, 0878 407 390
E-Mail: adriana.mihaylova@witte-automotive.bg Facebook: WITTE Automotive BG

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност