Изображение 3

Как българските малки и средни фирми могат да се възползват от предимствата на OfficeSuite

В настоящия динамичен бизнес свят, малките и средните български фирми търсят ефективни и надеждни решения за управление на документите и комуникациите си. OfficeSuite на MobiSystems, разработен в България, е отличен избор за вашата фирма. В тази публикация ще разгледаме как вашият бизнес може да се възползва от предимствата на OfficeSuite и специалните условия за членовете на Русенската търговско-индустриална камара.

Изображение #2

Бизнес ползи от използването на OfficeSuite:

  1. Подобрена продуктивност: OfficeSuite оптимизира работния процес, като предоставя интуитивен и лесен за използване интерфейс за създаване, редактиране и споделяне на документи, таблици и презентации.
  2. Улеснена комуникация: С интегрираната Mail функция (само за Windows) можете да управлявате всичките си имейл акаунти и календари на едно място, което улеснява комуникацията и координацията между вашите служители.
  3. Сигурност и защита на данните: OfficeSuite предлага възможности за дигитални подписи, клеймо за време и цифрови сертификати, което гарантира сигурността на вашите файлове и комуникации.
  4. Облачно пространство за данни: С до 2000 GB облачно пространство в MobiDrive, вашата фирма ще има достъп до файловете си от всяко устройство и място, което улеснява сътрудничеството между вашите служители.

Специални условия за членовете на Русенската търговско-индустриална камара:

В качеството си на член на Русенската търговско-индустриална камара, вашата фирма има възможността да се възползва от ексклузивна отстъпка от лицензионната такса за OfficeSuite. Тази специална привилегия е предназначена да подпомогне вашата фирма да инвестира в надежден и ефективен софтуерен пакет на по-изгодни условия.

Ако фирмата ви е член на Русенската търговско-индустриална камара и има интерес към OfficeSuite, можете да изпратите запитване на sminchev@rcci.bg, за да получите информация за ексклузивната отстъпка и подробности относно процеса на закупуване.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност