|

Отворена покана за Creative Business Cup Bulgaria 2024

CREATIVE BUSINESS CUP BULGARIA 2024

Русенската Търговско-Индустриална Камара представя отворената покана за участие в Creative Business Cup Bulgaria 2024! Това международно състезание е изключителна възможност за креативни предприемачи и стартъпи да превърнат своите иновативни идеи в реалност и да станат част от глобалната сцена на креативния бизнес. Поканваме ви да споделите своята визия и да се присъедините към тази невероятна инициатива.

Защо да участвате?
Участието в Creative Business Cup Bulgaria 2024 ви дава перспективната възможност да се срещнете с предприемачи, експерти и инвеститори от различни краища на света. Това е шансът ви да споделите идеите си, да изградите ценни контакти и да се възползвате от потенциални възможности за сътрудничество. Националният победител ще получи специален достъп до обучения, медийно отразяване и шанса да спечели разнообразни награди.

Инструкции за Регистрация:
За да кандидатствате, моля посетете платформата F6S. Важно е да представите своята бизнес идея подробно и да покажете защо тя заслужава място на голямата сцена. Краен срок за подаване на кандидатури е 15 февруари 2024 г.

В Русенската Търговско-Индустриална Камара ние насърчаваме и подкрепяме бизнеса в нашия регион и извън него. Нашата мисия е да бъдем двигател на иновациите и креативността в бизнес средата. Нека заедно създадем бъдещето!

За повече информация относно условията за участие, процеса на оценка и потенциалните награди, моля посетете страницата на събитието.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност