|

Открийте бъдещето на онлайн търговията на Balkan eCommerce Summit

BES 2024 Nikola Ilchev

Русенската Търговско-Индустриална Камара с гордост анонсира провеждането на най-значимото събитие в региона за онлайн бизнеса – Balkan eCommerce Summit, което ще се състои на 4 и 5 април. Това е изключителна възможност да се потопите в света на електронната търговия и да се срещнете с водещи експерти, предприемачи и иноватори от Балканите.

Създателят на събитието, Никола Илчев, е ветеран в областта на електронната търговия и основател на eCommerce Academy. Г-н Илчев е признат на международно ниво за своя принос в развитието на електронната търговия и е известен със своите иновативни подходи в изграждането на общности. Той обещава, че Balkan eCommerce Summit ще бъде мястото, където Балканските страни се обединяват в името на дигиталния бизнес.

Програмата на Balkan eCommerce Summit е изпълнена с панелни дискусии, презентации и работилници, които ще покрият най-актуалните теми в индустрията, включително последните тенденции в електронната търговия, цифров маркетинг, изкуствен интелект, логистика, доставки и е-плащания.

Сред звездите на събитието са Daniel Trost, глобален експерт с 20-годишен опит в цифровата индустрия, който ще говори за „The unleashed power of Microsoft Advertising Full stack“; Adam Nowakowski, специалист в маркетинговите решения на Meta, ще разкрие „The Role of AI for Cross-Border Sales“; и Sebastian Szmigielski, експерт в областта на електронната търговия в TikTok, който ще сподели своя поглед върху „How GenZ Will Shape eCommerce“.

Balkan eCommerce Summit предлага несравним шанс за мрежово свързване, обмен на знания и идеи, които могат значително да подобрят и разширят вашия онлайн бизнес. Не пропускайте възможността да сте част от това престижно събитие и да научите от най-добрите в индустрията.

За повече информация и регистрация, моля посетете официалния уебсайт на Balkan eCommerce Summit.

Русенската Търговско-Индустриална Камара ви очаква на Balkan eCommerce Summit – мястото, където бъдещето на електронната търговия се разгръща пред вас.

За контакти:
+359 879 347 387
info@balkanecommerce.com

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност