Discover the Power of OfficeSuite and Boost Your Business Productivity

Открийте силата на OfficeSuite и увеличете производителността на вашия бизнес

Търсите ли мощна алтернатива на MS Office, която може значително да подобри производителността на вашия бизнес? Не търсете повече! Представяйки ви OfficeSuite, разработен от MobiSystems в България, това цялостно офис решение вече трансформира работните процеси на над 300 милиона потребители по целия свят. Като член на Русенската търговско-индустриална камара, вие имате право на специални отстъпки за този софтуер, променящ правилата.

В тази публикация ще проучим ключовите характеристики на OfficeSuite и как той може да революционизира начина ви на работа.

Основни функции:

 • Пълна съвместимост с Microsoft Office и други
  OfficeSuite предлага пълна съвместимост с популярни формати на MS Office, като DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT и PPTX, както и поддръжка за OpenDocument, RTF, CSV и ZIP файлове. Това гарантира безпроблемно сътрудничество с колеги и клиенти, които използват друг офис софтуер.
 • Наличност на различни платформи
  Независимо дали използвате Windows, Android или iOS, OfficeSuite ви обезпечава. Работете и синхронизирайте вашите документи на всяка платформа, като ви дава свободата да осъществявате достъп и да редактирате вашите файлове навсякъде и по всяко време.
 • Разширена PDF функционалност
  OfficeSuite опростява работата с PDF файлове. Защитете критичните си документи с цифрови подписи, защита с парола и щамповане на дата, осигурявайки пълен контрол върху вашите файлове.
 • Интегриране на множество облачни услуги
  Лесен достъп и синхронизиране на всички ваши файлове в популярни облачни услуги като MobiDrive, Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive и Amazon Cloud Drive. Тази безпроблемна интеграция поддържа вашите данни в безопасност и лесно достъпни.
 • Безпроблемно превключване между устройства
  В движение? Няма проблем! OfficeSuite за iOS или Android ви позволява да работите в движение, което улеснява превключването между устройствата, без да губите никакъв напредък.

Как да получите отстъпки от Русенската камара:
Като член на Русенската търговско-индустриална камара имате право на екслкузивни отстъпки за OfficeSuite. За да заявите вашата специална оферта, изпратете имейл на sminchev@rcci.bg.

Възползвайте се от бъдещето на офис приложенията и трансформирайте бизнес продуктивността си с OfficeSuite. Не пропускайте тази възможност да рационализирате работния си процес и да дадете на екипа си необходимите инструменти, за да бъде продуктивен навсякъде. Присъединете се към нарастващата общност от потребители на OfficeSuite и усетете разликата днес.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност