|

Подготовка на стратегическа сделка – придобиване, сливане или продажба във връзка с преодоляване последствията от COVID-19

Русенска търговско-индустриална камарa, със съдействието на международната консултантска компания EY (Ernst & Young), канят бизнеса от Русе и региона на семинар на тема „Подготовка на стратегическа сделка – придобиване, сливане или продажба във връзка с преодоляване последствията от COVID-19“.

Събитието ще се проведе на 1 октомври 2020, от 15:00 ч. в х-л Космополитан, ресторант-градина Хасиенда. Работният език е български, а участието е безплатно, с предварителна регистрация.

Неочакваната поява на COVID-19 преобърна много организации по света и направи процесите по планиране и прогнозиране изключително сложни за бизнеса. Но както правителствата, така и лидерите на компаниите не могат да си позволят да бъдат напълно реактивни, а трябва да планират активно сценариите напред.

Преосмислянето на стратегията, промяната на оперативните модели и възможностите за придобиване или продажба на активи точно в настоящото време на несигурност може да се окаже един от най-важните приоритети за всеки бизнес.

Присъединете се към събитието, за да се запознаете с важните моменти при подготовката на сделка. След презентацията всеки един от участниците ще може в личен разговор да коментира основните предизвикателства в бизнеса си с един от най-опитните специалисти по структуриране на сделка в България.

 
Темите, които ще бъдат засегнати по време на семинара, включват:

  • Тенденции на пазара – какъв е инвеститорският интерес към сделки с компании в различните сектори на икономиката;
  • Как да привлечем капитал за осигуряване на растеж на компанията; стратегически партньорства с инвеститори, видове сделки;
  • Подготовка за стратегическа сделка – как да структурираме компанията си така, че да сме готови за реализиране на сделка;
  • Критични стъпки за повишаване на стойността на компанията;
  • Планиране и структуриране на сделка.

За кого е предназначено събитието?

  • Собственици;
  • Изпълнителни директори;
  • Финансови директори;

 
Програма

15:00 – 15:30 ч. –    Регистрация и кафе

15:30 – 15:40 ч. –    Откриване на събитието

15:40 – 16:30 ч. –    Подготовка на стратегическа сделка

16:30 – 17:30 ч. –    Лек коктейл

 
За да потвърдите своето присъствие, моля попълнете РЕГИСТРАЦИОННАТА ФОРМА.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност