Онлайн събитие за насърчаване икономическото сътрудничество между България и Молдова
| |

Онлайн събитие за насърчаване икономическото сътрудничество между България и Молдова

Българската търговско- промишлена палата и Търговско-промишлената палата на Република Молдова организират онлайн събитие за насърчаване икономическото сътрудничество между България и Молдова в период на трудности и предизвикателства в световен мащаб. Събитието ще се проведе в електронна среда на 7 октомври 2020 г. от 11.00 ч. Ще бъде представена актуална информация за икономическите отношения между двете страни, както и ще насочи към секторите с потенциал във взаимната търговия и инвестиции.

Фирмите от Молдова предлагат храни, напитки, транспортни услуги, експертиза в областта на транспорта, контролни и измервателни системи, енергетика, строителство, лека промишленост – облекла и обувки, и др. и имат интерес към продукти от България от: химическа промишленост, фармацевтична промишленост, производство на стъклени изделия, строителство, хранително-вкусова промишленост, машиностроене и др.

Онлайн събитието е подходящо за: български фирми и предприемачи, които желаят да проучат молдовския пазар, да разширят контактите си с местни институции и компании, да намерят бъдещи партньори. Работен език на събитието: руски език.

Ще се радваме да информирате своите членове за възможността да участват в събитието. Необходима е предварителна регистрация тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSct4Nj8K_TtTbLLUp9rCoEMKyVEGPqmC9kqXwVvdqt7UoRukQ/viewform

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност