Подкрепете науката с участието си в Анкета за Графичен Дизайн

Подкрепете науката с участието си в Анкета за Графичен Дизайн

Здравейте, скъпи членове на Русенска търговско-индустриална камара,

Имаме уникална възможност да подпомогнем академичните усилия на един от нашите колеги. Инж.-диз. Силвия Чепарова от катедра „Промишлен дизайн“ в Русенски университет провежда проучване, което е част от нейната докторска дисертация. Проучването цели да разбере нагласата на бизнеса към нуждите и потребностите от професионални услуги в областта на графичния дизайн.

Ние, като представители на бизнес общността, можем да дадем ценна обратна връзка и да допринесем за по-добро разбиране на взаимоотношенията между бизнеса и сферата на графичния дизайн. Вашите мнения и опит могат да бъдат ключови за успеха на това проучване.

Анкетата е напълно анонимна и не събира информация, която може да ви идентифицира. Попълването на анкетата отнема около 10-15 минути от вашето време.

Можете да участвате в анкетата като натиснете върху следния линк:

Обръщаме се към вас с молба да разпространите тази анкета сред вашите колеги и партньори. Въпросникът ще бъде достъпен до 15 юни 2023 г.

Благодарим ви предварително за вашата подкрепа и съдействие. Вашият принос е от огромно значение за научната работа и развитието на графичния дизайн в нашия регион.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност