Покана за участие в конкурс Наука с бъдеще III от Фондация Америка за България
|

Покана за участие в конкурс „Наука с бъдеще III“ от Фондация „Америка за България“

Драги членове и приятели на Русенската търговско-индустриална камара,

С голямо удоволствие ви представяме третото издание на конкурса „Наука с бъдеще“, организиран от Фондация „Америка за България“. Конкурсът е отворен за изследователи, учени и инженери на възраст между 16 и 40 години, които работят в областта на биотехнологиите, изкуствения интелект (AI) и умни технологии.

Фондацията търси иновативни идеи с приложна насоченост, които да решават съществуващи проблеми и имат потенциал за внедряване в практиката. Основната цел на конкурса е да насърчи и стимулира ранния етап на развитие на вашите разработки и продукти.

Мисията на Фондация „Америка за България“ включва подкрепа за програми, които увеличават производителността на малките и средни предприятия в България. Те работят за повишаване на ефективността на частния сектор чрез въвеждане на иновации и нови технологии.

Фондацията подкрепя инициативи, които изграждат предприемачески и бизнес умения, и ускоряват въвеждането на технологии и иновации. Те работят в партньорство с професионални организации, университети, изследователи и лидери от индустрията, които са двигател на промяната и спомагат за прилагането на иновативни практики и технологии.

За повече информация и за да подадете своето проектно предложение, моля, натиснете бутона по-долу.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност