Work-related stress
|

Помогнете ни да се преборим със стреса на работното място: Участвайте в проучването на проекта StressOut

StressOut logo

Разбираме, че постигането на идеалния баланс между професионалния и личния живот е постоянна борба за много хора. Тъй като половината от работната сила в ЕС вярва, че стресът на работното място е често срещан и е причина за 50% от загубените работни дни, е ясно, че този проблем трябва да бъде разгледан.

Ето защо ние сме горди да подкрепим най-новото проучване на BIC Innobridge за управление на стреса на работното място, като част от международната инициатива StressOut. Този проект има за цел да създаде ценни, лесни за употреба и безплатни материали за обучение, които да помогнат на хората да се борят със стреса на работното място и ние се нуждаем от вашия принос!

Препоръчваме ви да участвате в проучването на проекта StressOut. Вашият принос ще ни помогне да съберем основна информация за предизвикателствата, пред които са изправени служителите, и да идентифицираме ефективни стратегии за управление на стреса на работното място.

Ключови точки:

  • Анкетата е анонимна, което гарантира вашата поверителност.
  • Ще ви отнеме по-малко от 10 минути, за да завършите.
  • Вашият принос ще допринесе за разработването на практически ресурси за управление на стреса.
  • Проектът StressOut се финансира от програма Еразъм+ на ЕС.

Като участвате в това проучване, вие ще допринесете значително за по-здравословна и по-балансирана работна среда за всички. Не пропускайте тази възможност да отразите гласа си!

Щракнете тук, за да участвате в проучването на проекта StressOut:

Благодарим ви за подкрепата ви за положителна промяна в живота на професионалистите в ЕС. Заедно можем да създадем по-балансирано бъдеще без стрес за всички работници.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност