|

Предстоящ курс за обучение на юристи по въпросите на АС

Предстои ежегодния “Курс по въпросите на арбитража за юристи”, който ще започне на 23.03.22 г. Организатор на предстоящото е събитие е Арбитражния съд при БТПП, а курсът ще бъде с практически фокус върху спецификите на процеса.

Upcoming course for training for lawyers on CA issues

„Курс за обучение на млади юристи по въпросите на Арбитражния съд“ ще се проведе за шестнадесета поредна година в периода  23 март 2022 – 08 юни 2022 г., един път седмично, в извънработно време в комбиниран формат, чрез видеоконферентна връзка, която ще се осъществи през платформата google meet  и/или в сградата на БТПП: гр. София, ул. ”Искър” № 9, ет.1, в зависимост от изискванията на здравните власти.

Обучението цели популяризиране и утвърждаване на арбитражното производство като метод за разрешаване на търговски спорове. Обръща се специално внимание на особеностите на арбитражния процес. Застъпени теми са и алтернативните методи за разрешаване на правни спорове.

Допълнителна информация за курса и за регистрацията на участниците, както и програма, ще може да се получи от сайта на Палатата, секция „Предстоящи събития – Онлайн регистрация“: www.bcci.bg.

 Въпроси могат да бъдат отправени и на тел.: 02 / 8117 561,   02/ 8117 546 и електронен адрес: acourt@bcci.bg

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност