РТИК представя третото издание на бюлетина на проекта ACCELERO
|

РТИК представя третото издание на бюлетина на проекта ACCELERO

Русенската Търговско-Индустриална Камара представя третото издание на бюлетина на проекта ACCELERO за февруари 2024 година. В рамките на нашето участие като асоцииран партньор в този значим проект, ние сме ангажирани с насърчаването на иновациите и устойчивото развитие в региона и по-широко в Европа.

Третото издание на бюлетина подчертава ключовите постижения на проекта ACCELERO през 2023 година и очертава амбициозните планове за 2024 година. В него ще откриете:

  • Обзор на основните инициативи и събития, които са допринесли за укрепването на иновационната екосистема в Европа.
  • Подробен преглед на иновационните тенденции за 2024 година, включително устойчиви технологии и зелена енергетика, етичен изкуствен интелект, напредък в дистанционната работа, здравеопазването и блокчейн приложенията.
  • Въведение в пилотната фаза на тестване на създадените услуги, насочена към повишаване на качеството на услугите за бизнес ускоряване.

Поканваме всички наши членове, партньори и заинтересовани страни да се запознаят с богатото съдържание на бюлетина и да се вдъхновят от напредъка и плановете на проекта ACCELERO.

За да изтеглите третото издание на бюлетина, моля кликнете на бутона по-долу:

Русенската Търговско-Индустриална Камара е горда да бъде част от тази инициатива и да допринася за създаването на благоприятна среда за иновации не само в нашия регион, но и в цяла Европа. Ние вярваме, че сътрудничеството и обменът на знания и ресурси са ключови за насърчаването на устойчивото предприемачество и иновации.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност