Участие в Европейско икономическо проучване 2024 Покана от Русенската търговско индустриална камара
|

Участие в Европейско икономическо проучване 2024 – Покана от Русенската търговско-индустриална камара

С голямо удоволствие Ви информираме, че Русенската търговско-индустриална камара в сътрудничество с Българската търговско-промишлена палата (БТПП) участва в организирането на 31-то проучване за бизнес климата в Европа – Eurochambres Economic Survey.

Това е изключителна възможност за българските компании да изразят своите очаквания и предвиждания за икономическата ситуация през 2024 година. Резултатите от тази анкета са доказан показател за икономическото развитие не само на нашата страна, но и на Европейския съюз като цяло.

Основна информация:

  • България участва в проучването за 25-ти пореден път.
  • Фирмите, които участват в анкетирането, трябва да са от областите на промишлеността (включително строителство) и услугите (като търговия, ремонт, транспорт, туризъм и др.), като се изключват секторите на селското стопанство, застраховането и банковото дело.
  • Анкетата се попълва електронно, като крайният срок за участие е 21.09.2023 г.

Важно: Анкетата е конфиденциална. Желаем да анкетираме фирми, основно от промишлеността и услугите. Стремим се половината от анкетираните фирми да осъществяват износ.

Изключително ценим Вашата активна позиция и участие в това проучване. Това е възможност да отразим мястото на България, Русенския регион и на Вашия бизнес в икономическата карта на Европа.

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с отдел „Икономически анализи” на БТПП на телефоните: 02/ 8117 410 или 02/ 8117 411. Имейл за връзка: b.abadzhieva@bcci.bg или office@bcci.bg.

Благодарим Ви за активността и перспективата за успешно сътрудничество!

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност