30 години GS1 в България

На 30 септември 2021г. (четвъртък), от 15.00 до 18.30 часа ще се проведе онлайн конференция по случай отбелязването на 30 ГОДИНИ УСПЕШНО ПРИЛАГАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ СТАНДАРТИ GS1 В БЪЛГАРИЯ.

30 years GS1 in Bulgaria

Участие в конференцията като лектори ще вземат представители на водещи компании в България, използващи стандартите GS1 в своята ежедневна дейност, представители на Глобалния офис на международната организация GS1 AISBL,  регионалната организация GS1 в Европа и GS1 Австрия. Част от темите, включени в програмата са за важността на качествените продуктови данни, европейски политики и конкретни решения, електронния обмен на данни, осигуряване на проследимост при храни и лекарства, стандартите в логистиката и за нуждите на електронната търговия. Програмата на събитието може да видите тук.

За регистрация в събитието е необходимо да се заяви участие на имейл info@gs1bg.org, след което ще бъде изпратен линк към събитието. 

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност