Растете със SAP!

Искате ли да намалите IT разходите си с до 30% и да увеличите скоростта, с която компанията ви взима важни бизнес решения? Възползвайте се от водещото в света ERP решение за средни и големи компании – SAP S/4HANA.

Увеличете доверието в бизнеса си и растете със златния стандарт в бизнес софтуера, който ви дава 75% по-бързо изпълнение на текущите задачи и пълен поглед над вашите данни.

SAP S4/HANA е последното поколение ERP система на SAP, която предоставя усъвършенствана производителност, проектирана на основата на in-memory база данни, автоматизирани бизнес процеси и завладяващо потребителско изживяване, благодарение на подобрения си интерфейс. 

Grow with SAP

Защо да изберете SAP S4/HANA

  • намалява IT разходите ви по общата стойност на притежание (TCO) с до 30% 
  • оптимизира и автоматизира бизнес процесите, като може да постигнете до 75% по-бързо изпълнение на текущите задачи  
  • наистина достъпна система, която предлага гъвкави абонаментни модели, с които можете да започнете с малки стъпки да развивате системата със своето собствено темпо, плащайки само за функционалностите, които използвате, 
  • бързо внедряване, което може да отнеме само 6 месеца 
  • предефинирани добри практики по индустрии на базата на 40-годишния опит на SAP, който стои зад най-популярната ERP система в света

Научете повече за бизнес ползите от имплементацията на SAP S4/HANA ТУК.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност