|

Startup Europe Week Русе 2021

На 14-ти октомври Русе ще е част от Европейска седмица на стартиращите предприятия – Startup Europe Week. 

След кратка пауза Русенска търговско-индустриална камара пое отговорността отново да организира събитие от поредицата SEW. Списание „Български предприемач“ се включва като втори съорганизатор на събитието, което се осъществява с подкрепата и участието на Община Русе. С оглед на усложнената епидемиологична обстановка и с цел то да достигне до максимален брой участници, събитието ще бъде изцяло ОНЛАЙН и напълно БЕЗПЛАТНО срещу бърза регистрация на www.bem.bg/sew2021 

Startup Europe Week Ruse 2021

Събитията от поредицата целят да информират всички предприемачи (стартирали и потенциални такива) за това кой може да ги подкрепи по предприемаческия им път и какви са наличните ресурси за това.

Тази година програмата ще вдъхнови и подпомогне настоящите и потенциални предприемачи с широк набор от теми и гост лектори. Сред предвидените теми са маркетинг, продажби, международна търговия, роботика и нови технологии, достъп до обучения и европейски програми за финансиране. Пълната програма и имената на лекторите можете да откриете на  www.bem.bg/sew2021. За актуална информация следете още сайта на РТИК и във Facebook на @rcci.bg

Startup Europe Week (SEW) е европейска инициатива обединяваща серия от събития, насочени към подкрепа на местните предприемачи, независимо къде се намират те. SEW се провежда в повече от 300 града в почти 50 държави, благодарение на 250+ съорганизатори, което го прави най-голямото регионално събитие за предприемачество в света.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност