|

Кандидатствай за нашата акселераторска програма и ускори своя бизнес растеж

Русенска търговско-индустриална камара чрез сдружение Глобален предприемачески мониторинг България кани иновативни МСП да кандидатстват в отворена процедура за участие в акселераторска програма. Ще бъдат селектирани общо 10 иновативни бизнеса с потенциал за бърз растеж.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

  • Акселераторска програма – ще включва 15 групови сесии на теми стратегическо планиране, проучване на пазари, профил на потребителя, преждевременно скалиране, представяне пред инвеститори и други. Всеки от десетте одобрени бизнес екипа ще получи и 5 индивидуални менторски сесии от опитни ментори от България и чужбина според нуждите и спецификите на своя бизнес. Акселераторската програма ще се провежда чрез платформата Zoom в периода януари – март 2022 г.
  • Участие в Инвестиционен форум – 10-те иновативни компании ще имат възможност да вземат участие в Международен инвестиционен форум и предвидената в него „pitching” сесия за представяне пред инвеститори през април 2022г.
  • Подкрепа за технологичен трансфер –  за 3 от селектираните и преминали акселераторската програма иновативни МСП ще бъде осъществена подкрепа за технологичен трансфер в периода март – май 2022г.

КОЙ МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА: иновативни бизнеси от всички сфери, регистрирани като юридически лица в България, които желаят да ускорят растежа си. Иновацията може да е свързана с продукт/услуга или бизнес модел. Всеки бизнес може да кандидатства за участие с до двама души от екипа.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ: Попълнете формуляра за участие до 23:59 на 15.12.2021г. на следния линк https://forms.gle/LxdMQrERnQXgDfrp9 . Ще бъдете поканени на интервю, което ще се проведе на 16 и 17.12.2021г и ще протече в рамките на 30 минути под формата на неформален разговор с всеки от кандидатите (на български език) като въпросите ще са базирани на подадения формуляр за участие и запознаване със спецификата на бизнеса от първа ръка и текущото му състояние. Резултатите ще бъдат оповестени на 22.12.2021 г.

Срокът за попълване на формуляра е удължен до  23:59 на 19.12.2021г. 

Участието на одобрените кандидати е безплатно!

Дейностите се изпълняват в рамките на проект „Стимулиране на развитието на иновативни МСП с висок потенциал – Gazellе“, финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V-B Балкани – Средиземно море 2014-2020.   

За повече информация и подробности: Сдружение Глобален предприемачески мониторинг България, Мира Кръстева, тел. 087 6767 023; office@gemorg.bg.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност