|

Бизнес форум по време на 6-та среща на върха на Инициативата „Три морета“, 8 – 9 юли 2021 г.

Русенска търговско-индустриална камара информира, че предстои Среща на върха на Инициативата „Три морета“, която ще се състои в България на 8 – 9 юли 2021 г. В него ще се включат представители на бизнеса, търговско-промишлени палати, институции, медии и държавните глави от страните на инициативата: Австрия, България, Хърватия, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия и Словения.

Страните участнички в инициативата „Три морета“ /3seas.eu/ – дванадесет държави членки на Европейския съюз от региона между Балтийско, Черно и Адриатическо морe – споделят редица общи цели: икономически растеж, сигурност и изграждане на по-силна и сплотена Европа. За да бъдат реализирани тези цели, инициативата насърчава сътрудничество в развитието на инфраструктурата в секторите на енергетиката, транспорта и дигитализацията.

Във форума се очаква да участват компании, работещи в следните сектори: транспорт/инфраструктура, енергетика, дигитализация, както и фирми с доказани иновативни проекти в региона. 

Предвид ограниченията, наложени от пандемията COVID-19, както и големия интерес към това мащабно международно събитие, то ще се проведе в хибриден формат. Присъственото участие ще бъде сравнително ограничено.  Интернет платформата, на която ще се осъществи форума, позволява неограничен брой участници да могат да се включат в онлайн участие във всички отворени панели (Енергетика, Транспорт, Дигитализация, Иновации, Инвестиционен фонд на Инициативата), както и да се организират и провеждат срещи с избрани партньори. 

Желаещите да се регистрират за виртуално участие, могат да го направят тук 

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност