|

Creative Business Cup Bulgaria 2024 – Вашата врата към глобалния креативен свят

Creative Business Cup Bulgaria 2024 Вашата врата към глобалния креативен свят

Русенската Търговско-Индустриална Камара обявява старта на Creative Business Cup Bulgaria 2024 – състезание с международен отпечатък, където креативните предприемачи и стартъпи могат да изведат своите иновативни идеи на световната сцена. Това е вашата възможност да влезете в глобалната общност на креативния бизнес и да споделите своята визия с широк кръг от професионалисти.

Защо да участвате?
Creative Business Cup Bulgaria 2024 предоставя не само национална, но и международна платформа за създатели и иноватори. Участието в това състезание отваря вратите към срещи с предприемачи, инвеститори и експерти от цял свят. Това е уникалният шанс да представите своята идея на международната сцена, да изградите значими контакти и да разширите своя бизнес хоризонт. Националният победител ще получи възможност за участие в световните финали на Creative Business Cup 2024 в Копенхаген, Дания, както и достъп до ценни обучения и медийно отразяване.

Инструкции за регистрация:
За да кандидатствате, посетете платформата F6S и представете своята бизнес идея. Покажете ни защо идеята ви заслужава място на голямата сцена. Крайният срок за подаване на кандидатури е 15 февруари 2024 г.

От Русенската Търговско-Индустриална Камара подкрепяме креативността и иновациите както в нашия регион, така и на международно ниво. Нашата мисия е да стимулираме растежа и развитието на креативните индустрии, като същевременно градим мостове между локалния и глобалния бизнес.

За повече информация относно условията за участие и процеса на оценка, моля, посетете страницата на събитието.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност