|

Международен инвестиционен форум, 18.05.2022г., гр. Русе

Международен инвестиционен форум ще се проведе в гр. Русе на 18.05.2022г. Събитието, организирано Русенска търговско-индустриална камара, е част от дейностите по проект „Gazelle – Стимулиране развитието на иновативни МСП с висок потенциал“, финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V-B Балкани-Средиземно море. 

Събитието цели да събере на едно място иновативни компании с потециал за растеж, преминали през Акселераторската програма на проекта, бизнес ангели, инвеститори и центрове за технологичен трансфер от Балканския регион. Форумът ще им даде възможност  да осъществят личен контакт и партньорства, което би осигурило подпомагане и реализация на иновативните проекти и идеи на участващите в събитието компании. В мероприятието ще се включат участници от България, Гърция, Кипър и Северна Македония. 

В първата част на форума, всяка от иновативните компании ще представи своя проект пред участващите бизнес ангели, инвеститори и центрове за технологичен трансфер.  Най-добрата идея ще бъде отличена и ще получи награден пакет на стойност 5000 лева. 

Втората част на събитието е предназначена за индивидуални срещи между участниците и нетуъркинг. 

За повече информация и заявки за участие, моля, вижте приложените файлове:

1. Покана за участие;

2. Предварителна програма;

3. Online регистрация или Заявка за участие за бизнес ангели, инвеститори, центрове за технологичен трансфер и други заинтересовани страни

International investment forum 18.05.2022 Gr. Ruse 1

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност