| |

Представяне на икономиката и инвестиционната среда на Тунис, 27 февруари 2019 г., София

Българската търговско-промишлена палата и Посолството на Тунис в Белград, акредитирано за България, организират Представяне на икономиката и инвестиционната среда на Тунис на 27 февруари /сряда/ 2019 г. от 10.00 ч. в БТПП, ул. Искър 9, София 1058.

Събитието е в резултат от посещението на министъра на външните работи на Тунис Кхемайес Джхинауи, осъществено през есента на миналата година в София и проведена среща с ръководството на БТПП.

С оглед на приоритетните области в развитието на двустранно сътрудничество между България и Тунис, обсъдени по време на срещата, БТПП отправя покана към компании, работещи в следните сектори: строителство, информационни технологии, селско стопанство, химична и фармацевтична промишленост, инженеринг, туризъм, търговия и др.

За потвърждение на присъствие: попълнена регистрационна форма на e-mail: interdpt@bcci.bg до 25 февруари /понеделник/ 2019 г. или тук.

Работен език на събитието: английски.

За допълнителна информация: дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, 02 8117 494.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност