|

РТИК организира еднодневен обучителен семинар по БЗУТ

Русенска търговско-индустриална камара отново организира  обучителен семинар  на тема „Безопасни и здравословни условия на труд”.  Интересът към тематиката и огромния брой желаещи да участват в обученията, свързани с безопасността в трудовата дейност, прави организирането на подобни семинари изключително важни.

Припомняме Ви, че във връзка с Наредба № РД-07-2/ 2009 г.от 16 декември, в сила от 01.01.2010, за условията и реда  за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд, чл. 6 поставя изискване за провеждане на ежегодно задължително обучение на определени  длъжностни лица, ангажирани в процесите по осигуряване на ЗБР във всяка фирма.

Обучението ще е с продължителност един ден (9 юни) в приятната обстановка на хотел Космополитън, с начален час 09:30 ч при спазване на противоепидемичните мерки.

Семинарът ще е БЕЗПЛАТЕН* и е част от мероприятията, предвидени по проект на БТПП (Българска търговско-промишлена палата) за обучение по „Безопасни и здравословни условия на труд”, одобрен и финансиран от Фонд ”Условия на труд” при МТСП. 

Участниците ще получат сертификати за преминато обучение по БЗР (Безопасност и здраве при работа) в съответствие с нормативните изисквания на наредбата.

Лекторът ще бъде специалист в сферата на трудовото законодателство и прилагането на Закона за здравословни и безопасни условия на труд. 

Участието в семинара е напълно безплатно!*

Предимство при записване имат фирми – членове на РТИК 

Срокът за подаване на регистрационните формуляри е 07.06.2021 (понеделник)!

Програмата за предстоящото обучение може да видите тук

За да направите заявка за участие е нужно да попълните и изпратите регистрационната форма на имейл: info@rcci.bg

Допълнителна информация можете да получите на тел.: 082 825 875 или 0888 978 241  – Стела Дионисиева

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност