РТИК започна работа по проект „SMART VILLAGE – Развитие на селския туризъм чрез кръгова икономика и социални иновации“

RCCI started work on project SMART VILLAGE Development of rural tourism through circular economy and social innovations

РТИК е част от проект „SMART VILLAGE – Развитие на селския туризъм чрез кръгова икономика и социални иновации“, финансиран от програма Еразъм+ на ЕС. Основната цел на проекта е създаване на нова образователна учебна програма за надграждане на нови основни цифрови умения и компетенции за над 900 нискоквалифицирани възрастни, засегнати от пандемичната криза COVID-19 и по-конкретно за лица, живеещи в селски райони от поне 9 европейски местни общности. 

Поради усложнената епидемиологична обстановка първата среща по проекта се осъществи онлайн на 13.11.2020 г., като бяха обсъдени важни аспекти от изпълнението на дейностите по проекта, както и неговите основни цели.

Проект „SMART VILLAGE – Развитие на селския туризъм чрез кръгова икономика и социални иновации“ се финансира от програма Еразъм+ на ЕС и се изпълнява в партньорство с още 8 Европейски организации: BISON LAND (RO), NERDA (RO), DLEARN (IT), EUROGEO (BE), CCS DIGITAL ЕDUCATION, UPI ZALEC (SLO), IDEC (GR), IRENES TRAVEL (RO).

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност