| |

Kръгла маса на тема „ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика“

Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) и Българската стопанска камара (БСК), организира кръгла маса на тема: „ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика“.

Събитието се организира под патронажа на Президента на Република България – Румен Радев, и ще се проведе на 14 март /четвъртък/ от 10.00ч. в София Хотел Балкан, Зала „Роял 3“.

Основната цел на мероприятието е набелязване на мерки за премахване на задържащите фактори на икономическия растеж в България. Всяка от национално представителните работодателски организации, организатори на мероприятието, ще представи в различни панели проблеми, свързани с насърчаването на инвестициите и разкриването на качествени работни места, нормативната и регулаторна среда, пазара на труда, като ще се опита да даде конкретни предложения за решения и мерки.

Участие в мероприятието ще вземат работодателски организации и фирми-техни членове, икономически анализатори, представители на българското правителство, медии и др.

Проявяващите интерес за участие следва да се регистрират он-лайн на: https://www.bia-bg.com/competitiveBGeconomy.  Местата са ограничени и след запълване на капацитета на залата, регистрацията ще бъде преустановена.

Източник: БТПП

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност