Представяне на свободна икономическа зона Алат, Азербайджан
|

Представяне на свободна икономическа зона Алат, Азербайджан

Представяне на свободна икономическа зона АЛАТ от Азербайджан ще се проведе на 11 октомври 2021г. /понеделник/ от 10.00ч.Събитието ще се проведе в хибриден формат – в БТПП, ул. Искър 9, зала А и виртуално в платформата Zoom. 

Икономическа зона АЛАТ е планирана и се развива, за да играе централна роля за трансформирането на визията за Азербайджан като диверсифицирана, експортно ориентирана икономика. Намира се до пристанище Алат, което от своя страна засилва местните и чуждестранните инвестиции в непетролния сектор на страната. Свободната зона използва стратегическо географско местоположение, за да осигури регионален инвестиционен център и да повиши конкурентоспособността в транспортните коридори Европа-Кавказ-Азия и Север-Юг. 

По време на срещата ще бъде представени бизнес средата, достъпа до международни пазари, ползите за инвеститорите и др. Събитието е подходящо за: български фирми и предприемачи, които се интересуват от инвестиции, търговия или създаване на смесени-производства не само в Азербайджан, но в целия регион на Каспийско море.

Желаещите да участват представители на български компании могат да заявят предварително своето участие на следния линк, в срок до 8 октомври 2021г. Участието е безплатно. Работен език: английски език.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 421, 8117 489 или e-mail: irelations@bcci.bg.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност