Андрея Шипинг и Трейдинг ООД Надеждност и ефективност в логистиката на зърнени и маслодайни култури

Андрея Шипинг и Трейдинг ООД: Надеждност и ефективност в логистиката на зърнени и маслодайни култури

Андрея Шипинг и Трейдинг ООД

В контекста на глобализираната търговия, ефективността и надеждността на логистичните процеси играят ключова роля за успеха на вносителите и износителите. „Андрея Шипинг и Трейдинг“ ООД, с корени в Русе, България, се утвърждава като важен фактор в търговията със зърно и растителни масла, предлагайки широк спектър от логистични услуги.

От скромни начала до разширено присъствие
Започнала като малко предприятие с основна дейност корабно агентиране и само един клиент, компанията вече обслужва над 100 международни клиенти. Разрастването до дистанционни офиси във всички български дунавски пристанища и добавянето на услуги като брокераж, митническо представителство, корабно снабдяване и речна спедиция, подчертава тяхната адаптивност и стремеж към предоставяне на цялостни логистични решения.

Специализирани услуги за специфични нужди
С основен фокус върху митническо представителство, речна спедиция и брокераж, „Андрея Шипинг и Трейдинг“ ООД гарантира защита на интересите на своите клиенти чрез строг финансов контрол и прозрачност. Компанията се ангажира с минимизиране на разходите за своите клиенти, като едновременно с това осигурява висококачествени услуги.

Транспорт по вода

  • Вътрешни водни пътища: Предлагат се услуги за транспортиране на генерални, насипни и течни товари, както и спедиторски услуги в пристанищата.

Митнически процедури

  • Пълно обслужване: От митническо деклариране до консултации, за да се осигури ефективно митническо преминаване.

Логистика

  • Складиране: Предлага се складиране под митнически контрол, което допринася за оптимизацията на логистичните процеси.

Непрекъснат растеж и развитие
Прекратяването на корабното агентиране в края на 2022 година и фокусът върху митническото представителство, речната спедиция и брокеража отразява стратегическия подход на „Андрея Шипинг и Трейдинг“ ООД към специализация и усъвършенстване на предлаганите услуги. Ежегодното увеличение на тяхната клиентската база подчертава доверието и удовлетвореността на клиентите от предлаганите решения.

„Андрея Шипинг и Трейдинг“ ООД продължава да играе важна роля в поддържането на ефективната търговия между вносителите и износителите на зърно и растителни масла, като предоставя надеждни и адаптивни логистични услуги. Със седалище в Русе и клонове в ключови дунавски пристанища, компанията е добре позиционирана да отговори на нуждите на регионалната и международната търговия.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност