1709729605748
|

„Бадер България“ – Пионер в устойчивия бизнес и горд носител на награда „Инвеститор на годината“ за 2023

В свят, в който бизнесът и устойчивостта все повече вървят ръка за ръка, Русенската Търговско-Индустриална Камара с гордост обявява изключителното постижение на един от своите членове – „Бадер България“. Компанията, част от международната група Bader GmbH & Co. KG, бе отличена с престижната награда „Инвеститор на годината“ за 2023 г. в категорията „Устойчив бизнес“.

Основавайки се на дългогодишни традиции в производството на първокласни изделия от кожа и с акцент върху иновациите и екологичността, „Бадер България“ е пример за компания, която успешно съчетава стремежа към усъвършенстване в производството с грижата за околната среда и обществото. Стартирайки своята дейност в Русе през 2019 година, компанията не само предложи на региона качествени работни места и развитие, но и доказва, че инвестициите в природосъобразни практики са ключ към дългосрочния успех.

Признанието от страна на Българската агенция за инвестиции е потвърждение за непрекъснатите усилия на „Бадер България“ в подкрепа на екологично отговорно производство и иновативни подходи за обучение и развитие на персонала. Компанията се отличава със своя модерен учебен център, където служителите придобиват ценни умения, задълбочават своите знания за спецификите на работата и изискванията към качеството, характерни за автомобилната индустрия.

Русенската Търговско-Индустриална Камара изразява своите поздравления към целия екип на „Бадер България“ за тяхната отдаденост към създаването на екологично отговорно бъдеще и тяхната роля като лидери в индустриалния и социален прогрес в региона. Това отличие е знак за признание не само за „Бадер България“, но и за цялата общност в Русе, демонстрирайки силата и потенциала на нашата локална икономика.

Ние се гордеем, че „Бадер България“ е част от нашата индустриална общност и вярваме, че тяхното постижение ще послужи като вдъхновение за други компании да следват примера им в стремежа към устойчиво и иновативно бизнес развитие.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност