Второ издание на бюлетина за проекта Be-Digital от Русенската търговско-индустриална камара

Второ издание на бюлетина за проекта Be-Digital от Русенската търговско-индустриална камара

Публикуваме второто издание на бюлетина за проекта Be-Digital, инициатива, насочена към идентифициране на цифровите нужди и възможности в екосистемата на веригите на доставките. През първите месеци на проекта, Консорциумът Be-Digital активно работи по идентификация на нуждите и разработката на иновативна програма за висше образование и обучение.

Проектът е в активен етап на разработка, като бяха проведени анкетни проучвания и интервюта с експерти в областта на AGVs, IoT, анализ на данни, AR/VR с цел идентифициране на необходимите компетентности.

Също така, отбелязахме успеха на втората транснационална среща на консорциума, проведена в Никозия, Кипър. Събитието беше организирано от Университета Фредерик (FREDU) и даде възможност за обсъждане на текущите задачи и планиране на следващите стъпки на проекта.

Следващата фаза от проекта включва разработка на учебни материали и интерактивни инструменти, включително два обучителни курса и игра, създадена с цел да насърчи цифровизацията на веригите на доставките.

Продължавайте да следите актуализациите от нас, за да оставате информирани за прогреса на проекта!

С радост очакваме възможността да продължим работата по тази важна инициатива. При въпроси или интерес към проекта, не се колебайте да се свържете с нас!

Относно проекта

BE-Digital logo

BE-Digital – Алианс за насърчаване на иновациите в бизнеса и образованието чрез цифрови вериги за доставки

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност