Издание на Бюлетин по Проекта RetRail – Нови Тенденции в Търговията на Дребно 1

Издание на Бюлетин по Проекта RetRail – Нови Тенденции в Търговията на Дребно

Радваме се да ви представим последното издание на бюлетина по проекта „RetRail – Нови Тенденции в Търговията на Дребно„. Този проект, реализиран съвместно от няколко международни партньори, цели да подпомогне малките и средни предприятия в търговията на дребно да се адаптират към дигиталните иновации и да увеличат своите продажби в динамичната среда на съвременния пазар.

В бюлетина ще намерите подробна информация за:

  • Основните фази и постижения на проекта: Как се развива проектът, включително ключовите моменти и резултати от неговата реализация.
  • Финалната международна среща на партньорите във Валенсия: Основните обсъждания, цели и заключителните стъпки на проекта.
  • Развитието на е-обучение и обучителни ресурси: Включително информация за електронния курс и обученията, насочени към увеличаване на продажбите както онлайн, така и на място.
  • Разнообразни работилници и събития: Преглед на организираните инициативи и тяхното въздействие в различни европейски страни.

Бюлетинът съдържа също информация за партньорите по проекта и техните приноси към успеха на инициативата. Всички ресурси на RetRail, включително този бюлетин, са налични за свободен достъп и могат да бъдат изтеглени от уебсайта на проекта.

Свалете своето копие на бюлетина днес и се запознайте с последните тенденции в търговията на дребно, които могат да трансформират и вашите бизнес стратегии!

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност