|

Онлайн дискусия „Дигиталните умения в туризма – бъдеще или необходимост“

Онлайн дискусия Дигиталните умения в туризма – бъдеще или необходимост

Русенска търговско-индустриална камара организира онлайн дискусия, свързана с туристическия сектор, проблемите пред бизнеса, новите възможности и потенциала на споделената икономика. Събитието се организира във връзка с проект „Your Local Guide“, по който Камарата е партньор, и който има за цел да насърчи дигиталните компетенции както на хора, заети в туризма, така и еднолични предприемачи, които биха искали да стартират бизнес в сферата на туризма, управлението и промоцията на туристически дестинации.

В дискусията ще вземат участие:

  • Даниела Йорданова, преподавател в Русенски университет
  • Йордан Адолфов, преподавател в Гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ – Русе
  • Милен Герасимов, управител на туристическа агенция „МГ Травел“

С тях ще обсъдим нивото на дигитализация в туристическия бизнес както в Русе, така и на национално ниво, перспективите пред местния туризъм, възможностите и предизвикателствата пред споделената икономика и моделът „Airbnb”, как ще се развива индустрията след глобалната пандемия, и не на последно място – как можем да успешно да промотираме местни туристически дестинации чрез новите технологии.

Дискусията ще се проведе на 26 януари (вторник) от 14:00 часа чрез Google Meet. Времетраене – 1 час. 

Ако проявявате интерес към дискусията, или имате въпроси около проекта, моля попълнете следната форма, където ще получите и линк за участие: https://form.jotform.com/203380733351348.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност