Открийте новите постижения в цифровизацията с третото издание на бюлетина за проекта Be-Digital

Открийте новите постижения в цифровизацията с третото издание на бюлетина по проекта Be-Digital

Днес отбелязваме вълнуващ нов момент в нашето пътуване към цифровата трансформация – пускането на третото издание на бюлетина по проекта Be-Digital. Този проект, подкрепен от Европейската комисия, е основен стълб в нашата стратегия за насърчаване на иновациите в бизнеса и образованието чрез цифровите вериги на доставки.

BE-Digital представлява амбициозна инициатива, насочена към идентифициране на цифровите нужди и възможности в екосистемата на веригите на доставките. Проектът се фокусира върху разработването на иновативни образователни програми за висше образование и обучение, предоставящи на студентите цифрови компетенции и умения, необходими в съвременния технологичен свят.

През първите 18 месеца, партньорите на проекта работиха усилено по разработването на курсове по цифрови вериги на доставки, обучителни програми и ECVET профили, които да отговорят на текущите нужди на пазара на труда и образователните институции.

В това издание ще откриете:

  • Подробности за текущия прогрес по проекта, включително разработката на учебни материали и интерактивни инструменти.
  • Информация за нововъведенията в обучителните курсове и разработените методики.
  • Представяне на интерактивната игра, която съчетава забавление и обучение, и е насочена към насърчаване на цифровизацията на веригите на доставки.

Не пропускайте шанса да се запознаете с последните новости и разработки в областта на цифровите вериги на доставки. Изтеглете третото издание на бюлетина и станете част от това вълнуващо пътешествие към цифровото бъдеще!

Относно проекта

BE-Digital logo

BE-Digital – Алианс за насърчаване на иновациите в бизнеса и образованието чрез цифрови вериги за доставки

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност