|

Представяне на Експрес Сервиз ООД

Експрес Сервиз-ООД ООД

Екипът на Русенската търговско-индустриална камара имаме удоволствието да приветстваме фирма Експрес Сервиз ООД в най-голямата и активна бизнес общност в региона.

Експрес Сервиз ООД е правоприемник на ЛВЗ „Васил Коларов“, предприятие с над 150-годишна история, национален лидер при ремонтите на локомотиви и единственият производител на нови локомотиви в България. Фирмата развива дейност в три направления, свързани с локомотивите – ремонт, производство на нови локомотиви и товарен ЖП транспорт. Основната им дейност е съсредоточена в техния завод на гара Образцов Чифлик край град Русе. Там те произвеждат дизелови и акумулаторни маневрени локомотиви, ремонтират и поддържат всички видове електрически и дизелови локомотиви на техните клиенти от страната.

Както може да се види от снимките, сградите на завода са нови и добре оборудвани. В завода работят над 130 високо квалифицирани инженери и специалисти, извършващи работни дейности в направления, свързани с електроника, електрическо оборудване, механика, хидравлика, пневматика и мехатроника. Клиенти на техните ремонтни услуги са едни от най-големите частни ЖП превозвачи, както и отделни индустриални предприятия, собственици на локомотиви. Техните нови маневрени локомотиви намират реализация на пазарите в Европа, Азия и Африка.

Мисията на Експрес Сервиз ООД е да помага на всеки, който извършва ЖП транспорт и притежава локомотиви. Отдадеността им спрямо техните клиенти и грижата за служители им са основните предпоставки за просперитета на тяхното предприятие.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност