|

Представяне на ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД

EMC Distribution logo

Ние от Русенската търговско-индустриална камара имаме честта и удоволствието да представим новия член на най-голямата и активна бизнес общност в региона – ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД.

ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД има дългогодишен опит в производството на електрозаварени стоманени, поцинковани и алуминиеви тръби и профили.

Фирмата е с утвърден дял на местния и международния пазар, и задоволява нуждите на производители и търговци в областта на строителството, мебелната промишленост и автомобилната индустрия.

Във фирмата работят над 250 служители, ангажирани в месечно производство на 5000 тона тръби и профили, предназначени основно за европейските пазари, по-голямата част от които за Германия, Австрия и Скандинавия.

От 2013 г. ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД е сертифицирана по ISO 14001:2015, IATF 16949:2016, ISO 50001:2018.

Фирмата разполага с обособено звено за производство на полуготови и готови изделия от тръби, предлага механична обработка като огъване, щанцоване, заваряване, прецизен разкрой на тръби на точни дължини, прахово покритие по RAL класификация, горещо поцинковане, хром-никелово покритие, електролитно поцинковане.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност