Присъединете се към нашата инициатива "Посланици на зелената промяна"
|

Присъединете се към нашата инициатива „Посланици на зелената промяна“

С радост ви представяме нашата нова инициатива – проект „Посланици на зелената промяна“, която цели да помогне на малките и средните предприятия (МСП) да развият умения за зелени иновации и да интегрират устойчиви практики в своята дейност.

Инициативата се основава на разработването на нов професионален профил – „посланик на зелената промяна“, който ще води и насочва екипите в организациите към постигане на по-екологични решения. За да постигнем това, искаме да съберем мненията и нуждите на нашите контакти и партньори чрез кратка анкета.

Вашата обратна връзка ще ни помогне да определим какви са нуждите от обучение на целевите групи и ще направи възможно предоставянето на качествени и лесни за използване обучителни материали, които напълно да отговарят на текущата нужда на крайните потребители.

Моля, отделете няколко минути, за да попълните нашата анкета. Вашето мнение е важно за нас и с голяма радост ще го разгледаме!

Проект “Посланици на зелената промяна” се финансира от Норвежки финансов механизъм и се изпълнява в партньорство с Prios Kompetanse, Норвегия. За повече информация относно проекта, моля, кликнете на бутона по-долу.

Благодарим Ви за вашия принос към зеленото бъдеще! Всички ние имаме роля в промяната към по-устойчив свят и всяка стъпка, дори и малка, е от значение.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност