Успешно проведен семинар От Традиционна към Онлайн Търговия
| |

Успешно проведен семинар „От Традиционна към Онлайн Търговия: Как МСП в Русе могат да се конкурират с Големите Играчи“

На 24 октомври 2023 година в конферентната зала на Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) се състоя специализиран семинар на тема „От Традиционна към Онлайн Търговия“. Събитието, организирано в партньорство с euShipments.com, една от водещите компании в областта на логистични и фулфилмънт услуги, успя да събере под един покрив експерти, предприемачи и заинтересовани страни в онлайн бизнеса.

Основният акцент в дискусията беше поставен от експертите на РТИК – Ирена Иванова и Светослав Минчев. Проектният експерт Иванова привлече вниманието на аудиторията към важния проект RetRail, който има за цел да преобрази начина, по който малки и средни предприятия възприемат и прилагат дигитални иновации в своите бизнес процеси. Тя подчерта значението на обучителната платформа, разработена по проекта, която предлага модули за различни аспекти на електронната търговия – от инфлуенсър маркетинг до стратегии за бърза доставка и управление на клиентски отношения.

След това Светослав Минчев, като маркетинг експерт с дългогодишен опит, разкри някои от ключовите елементи за успешно управление на онлайн бизнес. Той представи накратко важни практически съвети, започвайки от избора на подходяща технологична платформа за развитие на онлайн търговията, до методи за измерване и подобрение на потребителското удовлетворение.

Втората част на събитието беше посветена на партньорите от euShipments.com, представени от г-жа Ашхен Гарабедова. Тя представи поглед отвътре към развитието на компанията и как те се позиционират като незаменим партньор за онлайн търговци в областта на логистика и фулфилмънт. Г-жа Гарабедова разгледа широката партньорска мрежа на компанията и подчерта предимствата, които предлагат на своите текущи и потенциални клиенти, като скорост на доставка, надеждност и удобство.

Събитието приключи с нетуъркинг сесия, в рамките на която участниците имаха възможност да разменят бизнес идеи, контакти и да обсъдят възможности за бъдещи сътрудничества.

Семинарът предложи конкретни инструменти и решения, които малките и средните предприятия могат да приложат веднага, за да повишат своята конкурентоспособност на онлайн пазара. Благодарим на всички участници и организатори за този продуктивен семинар.

За повече информация и предстоящи събития, следете нашата интернет страница и профили в социалните медии.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност