Информационна среща маркира началото на проекта COL-CREATION

Информационна среща маркира началото на проекта COL-CREATION

Русенска търговско-индустриална камара покани експерти от няколко значими области за да обсъди потенциала на проекта COL-CREATION.

Information meeting marks the start of the COL CREATION 1 project

COL-CREATION е един от най-новите проекти на Русенска търговско-индустриална камара, като самият той стартира в началото на Януари месец 2019г. В този все още начален етап на развитие, консорциумът работи над т.нар. „нужди на обучението“ – процес, който е от изключителна важност за успешното изпълнение на проекта тъй като от него зависи качеството на бъдещото обучение. Ето защо РТИК покани ескперти от различни сфери свързани с проекта, катко и представители на локалните креативни индустрии с които обсъдиха идеята на проекта, неговите цели и потенциал. Срещата насърчи дискусия свързана с темите на проекта, а именно процеса на „Ко-създаване“, „Бизнес модели за сътрудничество“ и „Споделена икономика“. Участниците споделиха своите мнения относно темите с които се ангажира проекта и дадоха своята обратна връзка за черновата на бъдещето обучение по проекта.

Information meeting marks the start of the COL CREATION 2 project

Следващата партньорска среща по проекта е насрочена за началото на Юли месец, която ще се проведе именно тук в Русе. 

Следете развитието на проекта COL-CREATION в нашия уебсайт или през нашата Facebook страница.

Можете да намерите и повече информация за проекта тук.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност