| |

Българско – ливански бизнес форум

Българската търговско-промишлена палата организира Българо–ливански бизнес форум, съвместно с търговската служба към посолството на България в Ливан.

Събитието ще се проведе в сградата на БТПП на ул „Искър” 9, гр. София, ет.1, зала А, на 3 април 2019г. от 10.00ч. Посещенито е във връзка с проучвателно пътуване на експертна делегация на Министерството на индустрията на Ливан в София.

Освен официалната част се предвиждат двустранни срещи, като ливанската делегация ще бъде представена от фирми в секторите: строителство, електрификация, производств на пластмасови компоненти, производство на хартиени опаковки, рециклиране, производство на натурални сокове, дърообработване, застрахователно дело, козметика, изработване и разпространение на печатни материали и други.

При интерес за участие във форума, в срок до 2 април /вторник/ : попълнена регистрационна форма на и-мейл irelations@bcci.bg .

Участието в срещата е безплатно. Работен език – английски.

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП, тел. 02/8117 421, 8117 494.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност