| |

Покана за номинации за годишните награди „Инвеститор на годината“

Във връзка с провеждането за 13-та поредна година на годишни награди „Инвеститор на годината“, Русенски фирми могат да предложат своите номинации за престижните отличия.

Отличията ще бъдат връчени на фирми, направили значима стъпка в развитието си чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на внедряването на високи технологии, което е в съответствие със стремежа на България за интелигентен и устойчив икономически растеж.

Ще бъдат раздадени 5 награди статуетки „Златен бик“, изработени от скулптора Сейфетин Шекеров, в категориите:

1. „Инвеститор на 2018 г.“;

2. „Инвестиция на зелено на годината“;

3. „Инвестиция в разширяване на бизнес“;

4. „Инвестиция в иновативен бизнес“;

5. „Инвестиция в човешки капитал“.

Почетни награди – кристални плакети на БАИ, ще бъдат връчени за:

1. „Инвестиция в сливане/придобиване“;

2. „Успешен стартъп“;

3. „Община в България с най – много инвестиции“.

Отчитайки значението на бизнеса за просперитета и благоденствието в живота на хората и икономическото развитие на страната, разчитам да окажете необходимото съдействие като номинирате за участие в конкурса на БАИ фирми от Русенска област с реализирани през 2018 година инвестиции по съответните категории.

Вашите номинации може да направите чрез попълване на уеб-базиран формуляр на следния линк http://investbg.government.bg/investor/index.php/nominations не по-късно от 31 януари 2019 г.; 

Лица за контакт в БАИ: г-жа Милена Лозанова, тел. (02) 98 555 31, m.lozanova@investbg.government.bg

В заключение, настоящият конкурс представлява една добра възможност за изразяване на признателност към дейността на инвеститорите в Русе и областта. 

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност